Vernieuwing website diabetes type 1

Het Diabetes Fonds werkt aan een betere vindbaarheid van informatie op de online community diabetestype1.nl. In 2019 heb ik hiervoor een honderdtal longreads geschreven. Bezoekers komen zo sneller bij de informatie die ze zoeken.

Diabetestype1.nl is een online community speciaal voor iedereen die te maken heeft met diabetes type 1. Een onafhankelijke plek met betrouwbare informatie over diabetes type 1. De website staat vol met nieuws en actuele onderzoeken, toegelicht door experts. Leden van de community delen ervaringen, persoonlijke verhalen en tips.

De website groeit langzamerhand uit zijn jasje. Vanuit het Diabetes Fonds ontstond de wens om alle informatie makkelijker vindbaar te maken voor bezoekers en een verbeterslag te maken in SEO. Ik heb over meer dan honderd onderwerpen een longread samengesteld om bezoekers de weg te wijzen naar en binnen thema’s die zij interessant vinden.

Afbeelding van Siggy Nowak via Pixabay

Meer longreads

Tags

Biomedisch
Zorg

Comments are closed.

Omhoog ↑