Boek: Het wiebel-kleuren-feest

In mei is mijn eerste kinderboek uitgekomen bij Levendig Uitgever. Voor alle kinderen die houden van lekker bewegen en vooral niet stil willen zitten! Met prachtige prenten van Daniëlle Schothorst.

Bestel Het wiebel-kleuren-feest

Wibbel is een kleine egel die het heel moeilijk vindt om stil te zitten of te staan. Ze is jarig en moet van haar moeder naar de kapper. Dat is nogal een uitdaging, omdat Wibbel zo beweeglijk is. En haar stekels zijn heel hard.
Als de kapper op zoek gaat naar een grotere schaar, neemt Wibbel een snel besluit en vlucht weg voor de kapper en zijn enge schaar. Ze vlucht een huisje binnen. Dat blijkt het huis van de schilder Gompie. Ja, verven, denkt Wibbel, dat is veel leuker dan knippen, mijn stekels kunnen best een kleurtje gebruiken …

Wil je dat ik het boek kom voorlezen, bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek in oktober? Stuur me een mailtje!

Comments are closed.

Omhoog ↑