Stichting Biowetenschappen en Maatschappij

In 2021 heb ik voor Stichting Biowetenschappen en Maatschappij de redactie, productie en promotie van boeken over de biowetenschappen gecoördineerd. Ook heb ik geschreven en geredigeerd voor online dossiers.

Met boeken, online dossiers en lesmaterialen informeert Stichting Biowetenschappen en Maatschappij het algemene publiek over maatschappelijk relevante onderwerpen uit de biowetenschappen. Bijdragen worden meestal geschreven door wetenschappers uit het veld en vervolgens bewerkt door wetenschapsjournalisten. Ik coördineerde het redactie- en uitgeefproces en verzorgde de communicatie over nieuwe publicaties.

In november hebben we het boek Stikstof uitgegeven. Ook werkte ik aan nieuwe publicaties over muggen, veerkracht, epigenetica, kanker en alcohol.

Tags

Biologie
Biomedisch
Ecologie
Wetenschap

Comments are closed.

Omhoog ↑